Spelregels

 1. Wassenenzo wordt aangeboden aan bewoners van Landsmeer, Den Ilp, Purmerland, Banne Buiksloot en Kadoelen. Voor de gebieden hierbuiten wordt €0,19 per kilometer gerekend.
 2. Wasgoed wordt tussen  08:00 en 10:00 uur s’morgens bij u opgehaald en tussen 16.00 en 18:00 weer thuis gebracht. Andere ophaal- en levertijden alleen mogelijk in overleg.
 3. Wassenenzo is geopend van maandag tot en met vrijdag. Wasgoed dat op vrijdag bij u opgehaald wordt, kan bij een reguliere bezorging maandag geleverd worden.
 4. In het weekend is Wassenenzo gesloten. Heeft u toch een spoedopdracht in het weekend? Dan wordt er €7,50 extra in rekening gebracht. Spoedopdrachten kunnen alleen in overleg.
 5. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist sorteren van uw was (wit/bont/gekleurd). Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen of beschadigingen van uw wasgoed.
 6. Kwetsbare items graag in een aparte tas meegeven  en vermeld wanneer wij de was bij u komen ophalen of voorzie de zak van een label.
 7. Sterk vervuild wasgoed dient u zelf van te voren uit te spoelen, anders wordt dit niet gewassen.
 8. Graag alle items die niet in de droger mogen in een aparte tas doen. Vermeld dit wanneer wij de was komen ophalen of voorzie de zak van een label. Deze was wordt nat (opgevouwen) bij u afgeleverd. Wilt u de was droog ontvangen dan kunnen wij niet binnen 24-uur leveren.
 9. Graag alles uit de zakken van al je kleding verwijderen om beschadigingen te voorkomen.
 10. Staan wij voor een dichte deur en komen wij voor niets? Dan wordt er €10 in rekening gebracht.
 11. Wassenenzo gaat met uiterste zorg om met uw kleding, maar mocht er onverhoopt iets beschadigen door toedoen van ons dan vergoeden wij het item naar aanschafwaarde na afschrijving van de gebruiksduur. Je klacht dient wel binnen 48 uur worden aangegeven. Hetzelfde geldt voor vermist wasgoed.
 12. Wij gaan zorgvuldig om met uw wasgoed en de kans dat er wat kwijtraakt is zeer klein. Items die toch zoek raken worden niet vergoed. De wasservice is geheel op eigen risico.
 13. Wassenenzo wast ook paardendekens. Dit doen wij in een aparte machine. Voor al uw paardendekens kunt u bij ons terecht, behalve voor de winterdekens.